2023-2024 Sezonu Süper Lig Fikstürü Çekildi

2023-2024 Sezonu Trendyol Süper Lig Fikstür çekimi dün akşam TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen etkinlikle yapıldı.Konyaspor yeni sezonun ilk maçında İstanbulspor'u konuk edecek.Karşılaşma 13 Ağustos'ta

TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri yaz bahçesinde düzenlenen Trendyol Süper Lig fikstür çekimi etkinliği kokteyl ile başladı. Ceren Gündoğdu'nun mini konseri ve ardından komedyen Tahsin Hasoğlu'nun stand-up gösterisiyle devam eden gecede açılış konuşmasını TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi gerçekleştirdi.

Büyükekşi konuşmasında Trendyol ile yaptıkları tarihi sponsorluk anlaşmasıyla liglerin yeni adının Trendyol Süper Lig ve Trendyol 1. Lig olduğunu hatırlatarak, "Böylece, Avrupa liglerinde İngiltere ve İspanya'dan sonra en büyük 3. isim sponsorluğu anlaşmasını imzaladık. Türk futbol tarihinin rekorunu kırdık. Geçtiğimiz sezon son haftalara kadar şampiyonluk yarışı devam etti. Bu büyük rekabet, ligimizin değerini arttırarak futbola yatırımı daha cazip hale getirdi. Yeni isim sponsorluğumuz ile birlikte, önümüzdeki sezonun daha kaliteli, rekabetin ve heyecanın daha üst düzeyde olacağına inanıyorum." dedi.