Başkan Pekyatırmacı'dan yaz spor okulları öğrenclerine ziyaret

Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Selçuklu Belediyesi Yaz Spor Okullarında eğitim gören öğrencileri ziyaret etti. Başkan Pekyatırmacı Yaz Spor Okullarının bu yıl da yoğun ilgi gördüğünü belirterek ailelere teşekkür etti.

Antrenörlerden spor okulları çalışmaları hakkında bilgi alan Başkan Pekyatırmacı, çocuklar ve aileleri ile de bir süre sohbet etti. Her yıl vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Selçuklu Yaz Spor Okullarında bu yıl 13 farklı branşta 13 bin 940 öğrenci başvuruda bulundu. 35 tesis ve 60 spor salonunda hizmet veren spor okulları çalışmalarında tüm kontenjanlar tamamen dolarken, eğitimlerde alanında uzman 174 antrenör görev yapıyor. 19 Haziran da başlayan ve çocukların yaz dönemi boyunca sağlık bir şekilde spor yapmalarını amaçlayan Selçuklu Yaz Spor Okulları, 3 Eylül tarihinde sona erecek. Spor Okullarında eğitim verilen branşlar şu şekilde; Yüzme, Basketbol, Futbol, Tekvando, Cimnastik, Tenis, Voleybol, Wushu, Karate, Kick Boks, Satranç, Okçuluk ve Masa Tenisi.

Başkan Pekyatırmacı; "Bizlere güvenen ailelerimize teşekkür ediyorum"

Selçuklu Belediyesi yaz dönemi spor okullarında 13 branşta, 13 bin 940 öğrenciye eğitim verildiğini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; "Şu anda Selçuklu Belediyemizin stadyumundayız. Burada hem  suni çim sahamızda hem de diğer alanda 7 yaş ile 15 yaş arasındaki gençlerimiz haftanın 6 günü eğitimlerine devam ediyorlar. Eğitimler haftada 3 gün şeklinde planlanıyor. Çocuklarımızı servislerle alıyoruz, tesislerimize getiriyoruz ve eğitimlerini tamamladıktan sonra da servislerle tekrar evlerine bırakıyoruz. Ben bütün velilere, bütün ailelere, bize güvendikleri için, spor okullarımıza çocuklarını güvenerek gönderdikleri için teşekkür ediyorum dedi