Batuhan Şimşek'ten gururlandıran başarı

Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli Sporcusu Batuhan Şimşek, İşitme Engelliler Olimpiyatlarından bronz madalya ile döndü

Selçuklu Belediyespor Kulübünün Milli Sporcusu Batuhan Şimşek, Brezilya’da düzenlenen 24. İşitme Engelliler Olimpiyatlarında üçüncülük elde ederek bronz madalyanın sahibi oldu. +80 kg da mücadele eden Batuhan Şimşek İran’lı rakibine mağlup olarak final şansını kaybetti. Üçüncülük maçında ise Kazakistan’lı rakibini 18-5’lik skorla mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu. Bir çok Avrupa Şampiyonluğu, Dünya Şampiyonluğu ve Olimpiyat üçüncülüğü bulunan Milli Sporcu Batuhan Şimşek başarılı performansıyla göz doldurdu.
BATUHAN: BURUK SEVİNÇ YAŞIYORUM
Selçuklu Belediyespor Kulübü Milli Sporcusu Batuhan Şimşek buruk bir sevinç yaşadığını dile getirerek, “2017 yılında katıldığım olimpiyatlarda üçüncülük elde ederek bronz madalya kazanmıştım. Bu yıl ise tek hedefim Olimpiyat altın madalyasıydı. Ülkeme madalya kazandırdığım için mutluyum ancak altın madalya kazanamadığım için  buruk bir sevinç yaşıyorum. Hedefimden vazgeçmedim. Önümüzdeki olimpiyatlarda altın madalya kazanmak için elimden geleni yapacağım dedi. 
PEKYATIRMACI: BATUHAN BİZLERİ BİR KEZ DAHA GURURLANDIRDI
Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı İşitme Engelliler Olimpiyatlarında bronz madalya kazanan Milli Sporcu Batuhan Şimşek’i tebrik etti. Pekyatırmacı, “Kulübümüzün başarılı sporcularından Batuhan Şimşek bizleri bir kez daha gururlandırdı. Ülkemizi ve kulübümüzü en iyi şekilde temsil eden sporcumuzu ve antrenörümüzü kutluyorum” ifadelerini kullandı.