Gazeteci Atilla Türker'den haberkonferans

Yazdığı 'Futbolun arka bahçesi' kitabı ile Türk spor dünyasında sansasyon yaratan ve AİPS Dünya Spor Yazarları Birliği'nce bu kitabı ödül alan Atilla Türker Konya'da seminer verdi.

Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi ‘nce düzenlenen konferansta konuşan Atilla Türker, yazdığı Futbolun Arka Bahçesi isimli kitabında kaleme aldığı, futbol kulüplerindeki vurgunu, talanı, soygunu ve kulüp yöneticilerinin nasıl zengin olduğunu anlattı.

G.Kore’de düzenlenen törende, AİPS Dünya Spor Yazarları Birliği’nce, dünyanın en iyi araştırmacı spor gazetecisi ödülünü alan Türker, Dünyada ödül alan ilk Türk gazetecisi olarak tarihe geçti.

Güney Kore’den geldikten hemen sonra ayağının tozu ile Konya’ya gelen Atilla Türker, İl Halk Kütüphanesi salonundaki konferansından sonrada kendisine sorulan soruları yanıtladı. 

Konferans sonunda Atilla Türker’e Türkiye Yazarlar Birliği Konya şubesinin ilk başkanı ve Kitap Dünyası Kayıt Yayınları sahibi Futbolunun Arka Bahçesi kitabının yayıncısı Mustafa Çalışkan ile Türkiye Yazarlar Birliği Konya Şubesi Başkanı Ahmet Köseoğlu tarafından günün anısına teşekkür belgesi ve şilt verildi.