KADIN A MİLLİ TAKIMI BUGÜN SIRBİSTAN İLE KARŞILAŞACAK

2023 FIFA Dünya Kupası elemelerinde H Grubu'nda yer alan Kadın A Milli Takımı, bugün İzmir'de Sırbistan ile karşılaşacak. Gürsel Aksel Stadı'ndaki maç saat 17.00'de başlayacak. Grubunda 5 maç oynayan Milliler, 7 puanla 4.sırada bulunuyor.

Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan Kadın A Milli Takımı'nda teknik direktör Necla Güngör Kıragası, hedeflerinin iyi bir futbol sergilemek olduğunu söyledi. Verimli bir kamp süreci geçirdiklerini belirten Kıragası, deplasmanda Sırbistan karşısında ortaya koydukları iyi mücadeleyi puanla süsleyemediklerini, kendi sahalarındaki maçta bunu başarmak istediklerini ifade etti. Kıragası, karşılaşmada futbolseverleri yanlarında görmekten mutlu olacaklarını sözlerine ekledi.
Müsabakayı tribünden takip edecek olan TFF Futbol Gelişim Direktörü Oğuz Çetin ise her geçen gün daha iyiye giden Kadın A Milli Takımı'nın Sırbistan karşısında da başarılı bir performans sergileyeceğine inandığını söyledi. Millilerin, Dünya Kupası elemelerinde 5 maçta 7 puanla tarihindeki en iyi ortalamayı yakaladığını belirten Çetin, hedeflerinin Kadın A Milli Takımı'nı FIFA Klasmanı'nda üst sıralara çıkarmak olduğunu bildirdi.