KONYASPOR 100. YIL GALA'SINI YAPTI

Yüzyıllık çınar Konyaspor 100. Yıl Gala'sı gerçekleştirildi.

Seyhan Şaşko ve Ümit Aktan’ın sunduğu 100. Yıl Gala Gecesinde eski başkanlar adına Numan Erkan konuştu. Erkan konuşmasında, “Böyle güzel bir gecede birlikte olduğumuz için mutluyuz. Konyaspor’umuzun 100. Yılında güzel insanlarla bir araya geldik. İnşallah kulübümüz nice yüzüncü yılları görecektir.” dedi.
Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen, konuşmasında “Salona baktığımız zaman Konyaspor’umuzun 100. yılına yakışır bir şekilde geçmiş yıllarda formasını terleten eski futbolcularımızı çok zor günlerde elini taşın altına koymuş eski başkan ve yöneticilerimizi görüyorum. Onlara da en kalbi şükranlarımı sunuyorum.” diye konuştu.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Konya'nın ülkenin sportif başarılarına büyük katkılar sağlayacağına yürekten inandığını söyledi.
Bakanımız Murat Kurum, yeşil-beyaz renklerin çift başlı kartal arması altında buluştuğuna değinerek, şöyle konuştu:
"Konya'mızın bundan sonra da ülkemizin sportif başarılarına büyük katkılar sağlayacağına her Konyalı gibi yürekten inanıyorum, sizlere güveniyorum. Konyaspor'umuzun kuruluşu 100 yıl öncesine dayansa da kökleri kadim medeniyetimize kadar uzanmaktadır. Konyaspor'umuz, taşıdığı değerlerle salt bir futbol takımı değildir. Konya'mızın tüm değerlerini, Hazreti Mevlana'nın öğretilerini, Selçuklu ve Osmanlı'nın barış, dostluk, kardeşlik, ahlak değerlerini gittiği her şehirde, katıldığı her müsabakada yansıtmaktadır. Bu değerleri her düşündüğümde bu şehrin bir evladı olmaktan, Konyasporlu olmaktan onur ve gurur duydum."
Konuşmaların ardından Konyaspor’umuz için hazırlanan 100. yıl marşları dinletildi.Enbe Orkestrası sahne aldı