Konyaspor Basketbol evinde Frutti Extra Bursaspor'a 99-87 mağlup oldu

Konyaspor Basketbol Takımı, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligin 10. hafta maçında evinde konuk ettiği Frutti Extra Bursaspor'a 87-99 mağlup oldu. Takım bu sonuçla ligdeki 6.yenilgisini aldı.

Yeşil Beyazı ekip karşılaşmaya; Erkin Şenel, Roko Badzim, Jordan Morgan, Kristijan Nikolov ve Jerell Edie  ilk beşiyle başladı.

Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda oynanan maçta konuk ekip Frutti Extra Bursaspor daha iyibir başlagıç yaparak ilk çeyreği 29-25 önde kapattı.İkinci çeyrekte ise Konyaspor farkı kapatmaya çalışsada soyunma odasına 53-48’lik skorla geride girdi.

Üçüncü çeyretede etkili olan Bursaspor, mücadelenin 3. periyodunu da 80-64 önde tamamladı.Konyaspor son bölümde de sayı üretmekte zorlanınca parkeden 99-87’lik skorla mağlup ayrıldı.

Konyaspor Basketbol Takımında skor dağılımı: Roko Badzim 18 sayı, Jarell Eddie 18 sayı, Jordan Morgan 14 sayı, Matt Coleman 7 sayı, Can Altıntığ 7 sayı, Erkin Şenel 6, Kristijan Nikolov 5 sayı, Cevher Özer 5 sayı, Hasan Efe Uzun 3 sayı, Ramazan Tekin ve Selim Şav Troy ise 2’şer sayı ile oynadı.