Konyaspor beklenen transfer haberleri duyurdu

T.Konyaspor Marlos Moreno,Yunus Mallı,Morgan Schneiderlin,Paul Bernardoni ve Alexandru Cicaldau ile anlaşma imzaladı.

T.Konyaspor sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla yeni transferlerini duyurdu.

Konyaspor yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı

Kulübümüz, Rumen milli futbolcu Alexandru Cicâldău'nun geçici transferi konusunda takımı Galatasaray ile anlaşmaya varmıştır. Orta saha mevkinde görev yapan Cicâldău’ya Tümosan Konyaspor'umuzda başarılar dileriz.

Kulübümüz, Fransız kaleci Paul Bernardoni ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. Fransa'nın Troyes takımının alt yapısında yetişen Bernardoni'ye Tümosan Konyaspor'umuzda başarılar dileriz.

Kulübümüz, Fransız milli futbolcu Morgan Schneiderlin ile 2 yıllık anlaşma imzaladı. Southampton, Manchester United ve Everton gibi İngiltere Premier Ligi takımlarında da forma giyen Schneiderlin’e Tümosan Konyaspor'umuzda başarılar dileriz.

Kulübümüz, ülkemizde son olarak Kasımpaşa forması giyen futbolcu Yunus Mallı ile 1 yıllık anlaşma imzaladı. Borussia Mönchengladbach alt yapısında yetişen ve yurt dışında Mainz, Wolfsburg, Union Berlin takımlarında da forma giyen Yunus Mallı, Tümosan Konyaspor'umuzda 10 numaralı formayı terletecek.

Kulübümüz, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak yeşil-beyazlı formamızı giyen Marlos Moreno ile 2+1 yıllık anlaşma imzalamıştır. Tümosan Konyaspor'umuzda 70 numaralı formayı giyecek Moreno'ya takımımızda başarılar dileriz.