Konyaspor Özgökçen ile devam dedi

T.Konyaspor Olağanüstü Genel Kurulu Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleşti. Olağanüstü Genel Kurulundaki Divan Kurulu Başkanlığını Hüseyin Çevik yaptı. Tek liste ile girilen genel kurulda, kurul üyelerinin oylarıyla mevcut başkan Fatih Özgökçen yeniden başkanlığa seçildi.

Genel Kurulda konuşan başkan Fatih Özgökçen, "Çift başlı kartalımızın huzurunda, yeşil beyaz bayrağımız gölgesinde sizlere hitap etmekten duyduğum mutluluğu ayrıca ifade etmek istiyorum.
Takımımız; enerjisini, ilhamını ve hedeflerini sizlerden alıyor. Sizin gücünüz takımımızın gücü. Sizin inancınız takımımızın inancı. Bu duygularla kongremize yüksek katılım sağladığınız için bir kez daha sizlere teşekkür etmek istiyorum. 
Kıymetli Konyasporlular,
Bugün Konyaspor’umuz için bir milat. Bugün burada alacağımız yeni kararlar takımımızın demokrasi kültürünü güçlendirecek, çok sesliliğini çeşitlendirecek, etkili karar verme mekanizmasını tam anlamıyla çalıştıracaktır. Farklı fikirlerin kurumsal ortamda tartışmaya açılması, Konyaspor’umuz için büyük bir fırsat olacağına inancım tam."
 dedi.

İki seneyi aşkın süredir görevde olduğunu belirten Başkan Fatih Özgökçen, şunları kaydetti:

5 Haziran 2021 yılında büyük desteğiniz ve koşulsuz güveninizle Konyaspor’umuzun yönetim kuruluna seçildik. Ben ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarım, ateşten gömlek giydiğimizi hiçbir zaman unutmadık. 2 yıl boyunca, ne yorulunca dinlenecek zamanımız oldu ne de pes edecek kadar korkaklığımız. 
Bize bu heyecanı ve cesareti veren, aldığımız her kararın takımımızın başarısı için olduğunu bilen ve buna tüm kalbiyle inanan büyük taraftarımıza ve genel kurul üyelerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.

YÖNETİM KURULU
 

1- FATİH ÖZGÖKÇEN

2- SERKAN ABAZ

3- MEHMET AKCAN

4- MUAMMER AKIN

5- MUSTAFA BAŞODA

6- ADEM BULUT

7- ALİ CAMGÖZ

8- BURAK DAĞLI

9- YUNUS DEREBAĞ

10- MEHMET ERYILMAZ

11- SERHAT GÜLER

12- MAHMUT GÜZEL

13- MEVLÜT KARACAOĞLU

14- CELALETTİN HAKAN KATIRCI

15- ÖMER KORKMAZ

16- YUSUF KÜÇÜKBAKIRCI

17- KAZIM KÜÇÜKÇÖĞEN

18- SÜLEYMAN OĞUZ

19- MEVLÜT ORAL

20- OSMAN ÖZTÜRK

21- SAMİ PİRİNÇ

22- İSMAİL YAZICI

23- KAMİL YÜCEL