MHK Yaz Semineri açılış töreni yapıldı

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, 2022 - 2023 Futbol Sezonu Yaz Semineri açılış töreni yapıldı.

Bolu'da kamp yapan Down Sendromlular Futsal Milli Takımı, MHK Yaz Semineri'nin konuğu oldu. Ay Yıldızlılar seminerde alkışlarla karşılandı. 
MHK'nin Yaz Semineri açılış töreninde TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi hakemlere başarılar dileyerek bir konuşma yaptı. Büyükekşi'nin konuşması şöyle:
"Bildiğiniz gibi üretimin temel faktörleri hammadde, sermaye, emek ve girişimden oluşmaktadır. Klasik iktisat yaklaşımı ile bakıldığında elbette hammadde, sermaye, emek ve girişim olmadan bir şey üretmek mümkün değildir dedi.

Törende TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi tarafından Türk hakemliğine katkılarından dolayı Fırat Aydınus, Bahattin Duran ve Tarık Ongun ile Orkun Aktaş'a çiçek, plaket ve forma takdim edildi. Büyükekşi, hizmetleri nedeniyle Aydınus, Duran, Ongun ve Aktaş'a teşekkür etti. 
Merkez Hakem Kurulu'nun semineri kapsamında ilk gün VAR eğitimleri üzerinde duruldu. MHK'nin yeni UEFA Eğitim Danışmanı olan, dünyanın önde gelen eski hakemlerinden İskoçyalı Hugh Dallas'la VAR uygulamalarına yönelik çevrimiçi bir konuşma gerçekleştirildi. MHK Yaz Semineri, 1 Ağustos 2022 tarihine kadar devam edecek.