Süper Lig kulüplerinden Başkan Mehmet Büyükekşi'ye geçmiş olsun ziyareti

Aralarında Konyaspor klübü başkanı Fatih Özgökçen'inde bulunduğu Süper Lig kulüp başkanları, takım kaptanları ve teknik direktörleri Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Buluşmada, Türk futbolunun tüm paydaşlarıyla birlik ve beraberlik mesajı verildi.
Mehmet Büyükekşi: "'Sorun yok, çare var' sloganıyla hareket ediyoruz"
Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi yaptığı konuşmada, kendilerine geçmiş olsun ziyaretinde bulunan kulüp başkanları, futbolcular ve teknik direktörlere teşekkür ederek "Perşembe günü meydana gelen vahim olaydan sonra başta Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız olmak üzere birçok başkanımız telefonla ve mesajla geçmiş olsun dileklerini tarafıma ilettiler. Bugün de başkanlarımızın çoğu, futbolcularımız ve teknik direktörlerimiz bizzat buraya gelerek bize güç kattılar. Her zaman dile getirdiğim gibi; Türk futbolunun paydaşları olarak birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzda üstesinden gelemeyeceğimiz engel yoktur." dedi.
Kulüpler Birliği ve Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise şöyle konuştu:
"Kulüpler Birliği Vakfı adına Sayın Başkan'a, yönetim kurulu üyelerine, çalışanlarına ve hatta Türk futboluna geçmiş olsun diyorum. İnşallah arka arkaya yaşanan bu iki olay meczup işidir. Bir daha tekrarlanmayacak bir olaydır. Altından başka bir şey çıkmaz. Ama sadece futbolun paydaşlarını değil, tüm ülkemizi, halkımızı rahatsız eden bir olayla karşı karşıyayız dedi.