TASKK BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI ANTALYA'DA YAPILDI

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu 43. Başkanlar Kurulu Toplantısı 30 Mart - 01 Nisan 2022 tarihleri arasında Antalya'da yapıldı.

TASKK Genel Başkanı Ali Düşmez toplantıda yaptığı konuşmada; pandemiden dolayı 2 yıldır yapamadığımız Başkanlar Kurulu Toplantısında uzun bir aradan sonra  bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, "Konfederasyonumuzun, 2022 yılında  kuruluşunun 42. yılının onurunu ve mutluluğunu yaşıyoruz. Hiçbir menfaat gözetmeksizin, karşılıksız yardım anlayışı, sadece hizmet olan spor anlayışı, sevgi, kardeşlik ve dostluk anlayışı sloganımız olmuştur dedi. 
Toplantıya katılan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan yaptığı konuşmasında; Konfederasyonumuza bağlı amatör spor kulüpleri federasyonlarımızın merkezlerinde birer kütüphane oluşturulması için bir proje gerçekleştirilmesi ve bu projenin Bakanlıkça desteklenmesi ile spor konulu kısa film yarışması düzenlenmesi halinde katkı vereceklerinin müjdesini vererek, amatörlerle bir araya gelmekten memnun olduğunu ifade etti.